February 17, 2019
  • 4:36 pm Shtatë ditë me filmin dhe kuzhinën ballkanase në Pogradec
Festivali Ballkanik i Filmit dhe Kulinarisë, në Pogradec

Ka ulur siparin edicioni i 8-të i Festivalit Ballkanik të Filmit dhe Kulinarisë, në Pogradec. Një festival i cili zgjati plot 7 ditë me radhë ku u shfaqën mbi 70 filma të ndryshëm artistikë, dokumentarë dhe me metrazh të shkurtër. Me çmim të parë u nderua filmi “Dita zë fill” i Gent Goçit, ndërsa çmimet […]

READ MORE